Τηλ.::
Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star
Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star

«Μέλισσα το λάμποντας αστέρι για να δοξάσει τη θαυμάσια ζωή μελιού σας»

Αρχική Σελίδα

Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Εταιρικό Προφίλ
1 2 3

Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star

Αστέρι μελισσών

 

 

Το αστέρι μελισσών είναι το επαγγελματικότερο μιας στάσης πιάτο μελισσοκομίας για τους πελάτες βιομηχανίας μελισσοκομίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο μελισσοκηρός, η γύρη μελισσών, ο βασιλικός εξοπλισμός ζελατίνας και μελισσοκομίας και ο εξοπλισμός πλήρωσης μελιού είναι οι κύριες προμήθειές μας. Ο ευρύς τακτοποιεί των κατηγοριών και η ποικιλομορφία προϊόντων, μαζί με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, επιτρέπει σε μας για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές απαιτήσεις πελατών μας. Οπουδήποτε και να είστε από, το οποίο η συνήθεια μελισσοκομίας εσείς έχει, εδώ μπορείτε να βρείτε τα ειδικά προϊόντα μελισσοκομίας για να σας ικανοποιήσετε και να σας πάρετε μια πολύ τέλεια εμπειρία.

Το αστέρι μελισσών καθιερώθηκε από μια οικογένεια των beekeepers από το 1980. Ο κυνόδοντας μελισσοκόμων κάλλιστα ήταν γνωστός στην επαρχία Henan επειδή ήταν πολύ επαγγελματικός στη μελισσοκομία, οι αποικίες μελισσών του είναι πάντα ισχυρότερες από άλλες και μπορούν να καλλιεργήσουν το περισσότερες μέλι, τη βασιλικές ζελατίνα και γύρη. Προκαλέστε την πραγματική αγάπη των μελισσών, είναι πολύ επιμελής στην ανάπτυξη της επιχείρησης βιομηχανίας μελισσοκομίας. Πριν από 25 χρόνια, ο κυνόδοντας άρχισε να παράγει τις κυψέλες, τα ξύλινα πλαίσια και αύξησαν έπειτα τη σειρά παραγωγής στο φύλλο ιδρύματος μελισσοκηρού, καπνιστές μελισσών, ενδύματα μελισσοκομίας τόσο επάνω. Καταρχάς, εστιάσαμε κυρίως στην εγχώρια αγορά. Μετά από ικανοποίησε την κινεζική εσωτερική αγορά μελισσοκομίας πολύ καλά, με τη συνεχή επέκταση της κλίμακας, καθιερώσαμε το τμήμα διεθνούς εμπορίου πριν από 10 χρόνια και αρχίσαμε το ταξίδι εξαγωγής μας. Μετά από περισσότερο από 30 έτη σκληρής δουλειάς, έχουμε αναπτυχθεί τώρα στα προϊόντα ενός σφαιρικού περιεκτικού επιχείρησης ενσωμάτωσης μελισσοκομίας εξοπλισμού και μελισσών, την επεξεργασία και τις πωλήσεις.

Πάντα πιστεύουμε ότι η ανώτερη ποιότητα, η ανταγωνιστική τιμή και η καλύτερη υπηρεσία είναι οι βασικές αρχές για να βοηθήσουν τους πελάτες μας να κερδίσουν στην αγορά μακροχρόνια termly. Είμαστε υπερήφανοι του τρόπου μας να κάνουμε επιχειρήσεις και καλές σχέσεις που επιτρέπουν σε μας για να χτίσουν με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας βοηθήσουμε!

  

 

 

1. Επίδειξη Ehibitions

 

Κάθε χρόνο jion μερικές εκθέσεις μελισσοκομίας στις διαφορετικές χώρες. Τα προϊόντα μελισσοκομίας μας είναι populor παγκοσμίως. Ο εξοπλισμός μελισσοκομίας μας θεωρείται η καλή ποιότητα και καλύτερη τιμή και από τα beekeepers και από τους λιανοπωλητές εξοπλισμών μελισσοκομίας

 

 

Κίνα Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Εταιρικό Προφίλ 0

 

2.Factory επίδειξη

 

Το εργοστάσιό μας έχει ένα σύνολο επαγγελματικών μηχανών και εργασιών. Κάθε της μελισσοκομίας μας ο εξοπλισμός επιθεωρείται αυστηρά από τους ποιοτικούς εξεταστικούς ανθρώπους μας. Υποσχόμαστε τα προϊόντα μας είμαστε της καλής ποιότητας. Θα μπορούσατε να εμπιστευθείτε τα προϊόντα μας!

 

Κίνα Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Εταιρικό Προφίλ 1

 

3. Επίδειξη πελατών

 

Κίνα Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

 

Whatsapp/κινητός αριθμός τηλεφώνου: 0086 15982822244

Πρόσωπο-βιβλίο: Κεράσι Liu

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το beestar@myldhoney.com

το cherrybeekeeping@myldhoney.com

Τηλ.: 0086 28 65487500

 

 

 

 

 

 


 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Αστέρι μελισσών

Αριθμός Υπαλλήλων : 5~10

Ετήσιες πωλήσεις : 200-500

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Το 1950, το αστέρι μελισσών καθιερώθηκε από μια οικογένεια των beekeepers. Μετά από την ανάπτυξη αυτών των ετών, έχουμε αναπτυχθεί τώρα προϊόντα στα σφαιρικό περιεκτικό επιχείρησης ενσωμάτωσης μελισσών και τον εξοπλισμό μελισσοκομίας, την επεξεργασία και τις πωλήσεις.

 

Κίνα Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star Εταιρικό Προφίλ 0

υπηρεσία της εταιρίας

Αστέρι μελισσών--η επαγγελματικότερη μιας στάσης πλατφόρμα μελισσοκομίας, η οποία είναι η πρώτη επιχείρηση ομάδας μελισσοκομίας που αποτελείται από διάφορα εργοστάσια προϊόντων μελισσοκομίας. Για τη βοήθεια των πελατών μας για να αποκτηθεί η καλύτερη ποιότητα, η ανταγωνιστικότερη τιμή και η καλύτερη υπηρεσία μεταπωλήσεων, επιμένουμε η συνεχής επιχειρησιακή αρχή μας: Να είστε τίμιος και ειλικρινής σε όλους τους πελάτες, μόνο καθαρά φυσικά προϊόντα μελισσών ανεφοδιασμού 100% και εξαρτήματα μελισσοκομίας καλής ποιότητας.

Ομάδα επιχείρησης

Η επιχείρηση αποτελείται μια επαγγελματική ομάδα από την ομάδα σχεδίου και ανάπτυξης, την παραγωγή και την κατασκευαστική ομάδα, την ομάδα ποιοτικής επιθεώρησης και το τμήμα υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Έχουμε την καλή υπηρεσία πριν και μετά. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με τα αγαθά σας, μπορείτε να μας πείτε και θα σας δώσουμε μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση. Μέχρι στιγμής, έχουμε εξαγάγει χιλιάδες εξοπλισμός μελισσοκομίας στις διαφορετικές χώρες στο εξωτερικό. Σχεδόν καθένας από τους πελάτες μας εγκωμίασε την υψηλές υπηρεσία και την ποιότητά μας.

Bee Star-----------Make Your Bees Be Great Star
Δρόμος Renhe No.758, περιοχή Wenjiang, πόλη Chengdu, Sichuan επαρχία, Κίνα
Τηλ.::0086--18582997231
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Ακατέργαστη γύρη μελισσών μελιού προμηθευτής. © 2018 - 2022 bee-keepingequipment.com. All Rights Reserved.
gtag('config', 'UA-151973002-1');